Kokosbiter

kokosbiter

Elsker du smaken av kokos vil du elske disse!

Du trenger:
1 pakke med kokoskrem. Jeg bruker denne fra Amaizin som er 100% kokos.
Amaizin-Creamed-Coconut-200g
3 ss smør
3 ss sukrinmelis
1 ss lønnesirup

Start med å rive kokoskremen (den er ganske hard) over kjelen. Ha i smøret og la dette smelte sammen.
Om du ønsker å bruke naturlige ingredienser, hold deg til kun lønnesirupen (da må du øke mengden). Men om du vil ha det lavkarbo må du bruke sukrinmelis, ellers blir sukkerinnholdet for høyt.
Jeg bruker ikke sukrin så ofte lengre, men det hender om jeg ønsker det sukkerfritt.

Når alt er blandet godt smak på deigen. Jeg liker å lage denne litt søt.
Ha alt i en form og sett i kjøleskapet til det stivner. Vipp platen ut av formen og skjær i ønskede biter.

Nytes med noen du er glad i, for disse er gode!

kokosbiter

Om du liker fudge, bør du prøve denne også.

9 Comments

  1. Kristine Kristine
    January 19, 2014    

    Ser kjempe digg ut Melissa 🙂 hvor får man kjøpt slik kokoskrem? Iherb?

    • January 20, 2014    

      Ja, si det. Hmm, er usikker på om det finnes i Norge. Men tipper man kan finne noe lignende på utenlandske butikker? Ellers finnes det kanskje på iherb. Har ikke sjekket der. Vi har ganske godt utvalg av kokosprodukter her i Spania. Heldigvis!

  2. January 19, 2014    

    Åh ja, disse hørtes helt nydelige ut! Tror jeg må lage noe noe lignende med kun lønnesirup og kokosolje istedenfor smør.

    • January 20, 2014    

      Det går nok HELT fint, ja! Jeg er glad i smørsmaken så derfor har jeg i smør. Nam!

  3. January 19, 2014    

    Det så veldig godt ut 🙂

  4. Natalie Natalie
    January 21, 2014    

    Hei Melissa 🙂

    Har du skrevet noen innlegg om oljer, fett osv.? Hva som fungerer best til steking, hva som skjer med oljer under varmebehandling osv.?

    Takk for fin blogg!

    Varm hilsen,

    Natalie

    • January 21, 2014    

      Hmm, jeg tror det! Skal lete litt. Vet jeg skrev en artikkel om det til et magasin for en tid tilbake, kan lete det frem. Ellers kan jeg godt skrive om det på ny!

  5. Natalie Natalie
    January 21, 2014    

    Det hadde vært veldig spennende (og nyttig) hvis du hadde skrevet et innlegg om det. Blir så forvirret over all oljer og fett og hva som kan stekes hva som ikke burde stekes transfetter osv osv., haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen