Kjøkkentjeneste!

Da Aleksander og jeg dro opp til Akinon i går kveld for å være med på kurs, fikk jeg med meg at det var rimelig travelt på kjøkkenet. Kokken skulle stelle istand mat til veldig mange mennesker og pga sykdom var hun alene. Da var det bare å finne frem forkle og hjelpe til!

kjøkken

Hun hadde heldigvis laget mesteparten av maten på forhånd, så jeg stelte istand med tapasrettene. Jeg fikk litt tilsnakk om for mye svinn da jeg var ferdig å kutte tomater, hehe. Dette er ting jeg ikke har tenkt på engang! Men jeg klarte å ro meg i land ved å finne løsning på “svinneriet” mitt. Også mente hun at jeg sølte for mye også, haha. Ok, så kokk skal jeg aldri bli!

Etter kurset (kan blogge om dette ved en senere anledning) var det middag og jeg trenger ikke si at vi ble gode og mette. Fantastisk mat på Akinon, det er sikkert! SE så fint tomatene er kuttet forresten!

akinon

Mannen på bildet over, Jens, er min lærer fra Tunsberg Medisinske. Han er her med en stor gjeng elever som begynte på Kostholdsveilederstudiet i dag tidlig. Han fortalte litt om 5:2 dietten som ble så omtalt i Norge for litt siden. Lurer på om jeg skal teste den ut bare for gøy. Er det noen som følger den?

2 Comments

  1. Ellen Marie Ellen Marie
    April 5, 2014    

    Hva mente Jens om 5:2 dietten? Har prøvd den i 2 uker, men de dagene med 500 kcal ble litt harde også mistet jeg litt motet etter ferien;)

    • April 6, 2014    

      Han sa det gikk kjempefint. Han spiste proteinrikt på fastedagene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen