Om du av en eller annen grunn har valgt å legge korn på hylla, men likevel savner noe å smøre smøret på, kan disse ketorundstykkene hjelpe deg. De holder blodsukkeret stabilt, og metthetsfølelsen likeså.
Oppskriften fant jeg på Diet Doctor, og jeg har laget disse flere ganger. De holder seg fine i to dager etter og oppbevares best i en linpose.

Du trenger:
1 kopp kvernende mandler (bør være grovt kvernet, og unngå helt å bruke mandelmel)
5 ss fiberhusk
1 ts humalayasalt
2 ts bakepulver
2 ss eplecidereddik
3 eggehviter
1 kopp kokende vann

Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader, gjerne varmluft.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Gjør klart de våte.
Hell først i kokende vann og rør godt. Bruk gjerne en mikser på svak hastighet. Ha i eplecidereddiken og helt til slutt eggehvitene. Miks det hele sammen i noen sekunder, bare. Deigen er klissete!

Bruk en skje til å forme små rundstykker og legg på bakepapir.
Stekes nederst i ovnen i ca 45 minutter.



La de kjøle seg bittelitt ned før du bruker ostehøvelen på smøret og lar smørskiven smelte ned i brødet.

Velbekomme!