Ketorundstykker



Om du av en eller annen grunn har valgt å legge korn på hylla, men likevel savner noe å smøre smøret på, kan disse ketorundstykkene hjelpe deg. De holder blodsukkeret stabilt, og metthetsfølelsen likeså.
Oppskriften fant jeg på Diet Doctor, og jeg har laget disse flere ganger. De holder seg fine i to dager etter og oppbevares best i en linpose.

Du trenger:
1 kopp kvernende mandler (bør være grovt kvernet, og unngå helt å bruke mandelmel)
5 ss fiberhusk
1 ts humalayasalt
2 ts bakepulver
2 ss eplecidereddik
3 eggehviter
1 kopp kokende vann

Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader, gjerne varmluft.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
Gjør klart de våte.
Hell først i kokende vann og rør godt. Bruk gjerne en mikser på svak hastighet. Ha i eplecidereddiken og helt til slutt eggehvitene. Miks det hele sammen i noen sekunder, bare. Deigen er klissete!

Bruk en skje til å forme små rundstykker og legg på bakepapir.
Stekes nederst i ovnen i ca 45 minutter.



La de kjøle seg bittelitt ned før du bruker ostehøvelen på smøret og lar smørskiven smelte ned i brødet.

Velbekomme!

8 Comments

  1. Lillian Lillian
    January 25, 2019    

    Hei
    Disse ble utrolig gode altså!!! Jeg har kuttet ut gluten en stund, og er nå i ferd med å kutte helt ut korn også… Så denne oppskriften kom akkurat i rett tid.
    Har du prøvd å fryse dem?
    Hilsen Lillian

    • Rita Rita
      January 26, 2019    

      Har laget disse siste året og fryst manfe ganger, så det går fin fint:-)

      • January 26, 2019    

        Flott, takk for svaret!

    • January 26, 2019    

      Det går fint an å fryse de ja!

  2. Lise Lise
    January 27, 2019    

    Hei , tenkte å lage disse til lunsjen en dag:). Så var det dette med en kopp kvernede mandler da… Hvor mye er det i dl ca eller gram?

    Hilsen Lise Sæther Karlbom

    • January 27, 2019    

      Hehe, jeg er litt for mye på gefülen når jeg lager de. Men jeg bruker de plastkoppene fra Rice og de måler ca 2 dl.

      • Lise Lise
        January 28, 2019    

        Takk for svar. Da prøver vi oss på disse herlighetene til helgene

  3. February 9, 2019    

    De så bra luftige ut! Skal testes i helga 😀 Takk for oppskrift babe <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen