Da jeg viste bilde av disse på Helsesnappen var det mange som gikk koko. Og det forstår jeg godt, for kombinasjonen kokos og sjokolade er helt himmelsk spør du meg!
Dette er veldig likt bountysjokolade som jeg blogget om for noen år siden, men siden jeg her en dag var tom for revet kokos prøvde jeg meg på kokoskrem uten revet kokos, og resultatet var skikkelig digg. Så her kommer min oppskrift:

Du trenger:
1 boks kokoskrem (den harde kremen som du ofte finner i avdelingen med indisk mat)
Søtning (jeg brukte xylitol og stevia)
Kollagenpulver (kan sløyfes)
Vaniljepulver

Slik gjør du:
Varm kokoskremen på svak varme til alt er flytende. Tilsett 2 ss xylitol og ca 10 dråper stevia. Obs! Vi har alle forskjellig søtbehov. Jeg anbefaler å tilsette litt og litt av gangen og smak underveis. Jeg liker å ha denne kremen litt søt.
Rør alt godt sammen, tilsett vaniljepulver og ca 2 ss kollagenpulver.
Hell massen i en form og sett i kjøleskapet til det har stivnet.Når massen er hard, smelter du to plater mørk sjokolade på svak varme. Tilsett gjerne 1 ss kokosolje og 1 ss smør om du bruker veldig mørk sjokolade. Jeg hadde 100% kakao så jeg tilsatte begge deler.
Knekk kokoskrem i biter og dypp i sjokolade. Sett i fryseren med en gang. Dypp gjerne to ganger for å få tykkere sjokoladelag.

Oppbevares i fryseren. Disse er farlig digge om du liker kokos og sjokolade!

Har du sjokolade til overs, hell i små former så har du litt digg sjokosnacks til du kjenner sjokofysen tar deg!