Ketchupkuren!

Vi som har blonde barn og bor i “syden” har en utfordring hver sommer. Nemlig grønt hår. Mye bading i klorvann gjør det blonde håret grønt i tuppene. Dette skjer hver sommer og når sommeren går mot lell bruker jeg det samme trikset hver gang. Ketchupkuren!
Istedet for å bruke penger på dyr frisørshampoo som gjør samme nytte, kan en runde eller to med ketchupen ta det verste grønnskjæret.

ketchup

Det er ikke noe hokus pokus, egentlig litt morsomt. Jentene mine syns det er litt gøy at vi kliner til med masse ketchup i håret. De venter tålmodig med ketchuplukten sivende ned ansiktet i en god 30-45 minutters tid før de får håret vasket godt og kuret.

ketchupkuren

På bildet øverst ser det ikke like grønt ut som det var i virkeligheten, det var litt vanskelig å få frem grønnfargen godt nok, men de som har sett dette før vet akkurat hva jeg prater om. Det komiske er at ved skolestart her i Spania er de fleste blonde barna grønne i håret. Sjarmerende på sin måte!

Har du et annet godt triks for å bli kvitt grønnskjæret, del gjerne!

3 Comments

 1. August 25, 2014    

  Så smart!
  Dette tipset skal jeg ta med meg på jobb i helsekostbransjen.

 2. Therese Therese
  April 2, 2016    

  Takk for tips, det skal jeg prøve. Hvilken ketchup virker best? Utifra bildet så tipper jeg at du brukte Heinz, eller vil Idun gjøre samme susen.

  • April 6, 2016    

   Sikkert! Prøv deg frem, ketchup er ketchup 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.