Lavkarbo karamellDenne karamellbomben er helt fantastisk deilig og mektig. Smaken er god og rund og det er faktisk litt vanskelig å stoppe å spise.

Du trenger:
125 gr smeltet smør
3 ss sukrin pluss
1 ts vaniljepulver
1 ss yaconsirup
5 ss mandelmel
En klype salt
10 dråper Stevia med sjokoladesmak (kan sløyfes)

Glasur:
100 g mørk sjokolade (86%)

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
Dekk et liten form med bakepapir og ha massen oppi.

Sett inn i ovnen på 175 grader i ca 15 minutter.

Smelt sjokoladen og hell over på toppen. Pynt med for eks revet kokos, gojibær, hakkede nøtter.
Sett kaken til avkjøling, og når den er kald så sett den i kjøleskapet (eller fryseren om du er like utålmodig som meg).
Ta ut hele formen, og del i små ruter. Siden denne kaken er mektig så anbefaler jeg å lage små ruter.