Kakemix fra Funksjonell Mat

kakemiks
Jeg var en av de som tenkte for meg selv “Når jeg får barn skal jeg alltid lage hjemmebakt”.
Men jeg har måttet svelge den kamelen, for noen ganger blir vi mødre nødt til å gjøre ting lettere for oss selv. Og kake på pose er noe jeg tyr til noen ganger. Har man 20 barn som kommer i barneselskap syns jeg det er helt ok å blande det raskt sammen og vite at resultatet blir spiselig.

Kakemixen fra Funksjonell Mat er ganske bra.
Du blander den ut med 4 egg, 2 dl vann og 1-2 dl olje.
Jeg hadde oppi 6 små egg og brukte rikelig med kokosolje, noe som ble påpekt av enkelte muffinsspisere.



Her kan du se næringsinnholdet i Kakemixen i forhold til snittet av 6 tilsvarende kakemikser på markedet:



Disse ble servert i bursdagsfeiringen til 6-åringen i dag, som ellers var sukkerfri.

Baker du sukkerfritt i bursdager?

9 Comments

  1. Ellen Ellen
    December 8, 2013    

    Denne mixen bruker jg ofte. Laget eplekake,gulrotkake og krydderkake-ingen merket at den var sukkerfri!

    • December 8, 2013    

      Enig, har prøvd både gulrotkake og sitronkake. Den er jo god og søt så sikkert derfor ingen merker at den ikke er som “vanlig” kaker 🙂

  2. December 8, 2013    

    Haha, jeg er slik 😀 Alt baby i fremtiden skal putte i munn må være laget fra bunn. Kommer nok til å måtte svelgen noen kameler jeg også, men jeg går iallefall inn i det med godt mot 😉

    • December 9, 2013    

      Det jeg syns er viktig er det grunnleggende som går inn i barnet. Jeg trodde jeg skulle klare å holde det rimelig greit men det er ikke lett. Så noen ganger får de junkfood. Jeg gjør mitt beste som regel og det gir en god følelse 🙂

  3. December 10, 2013    

    Hjemmebakt er supert, men ofte jukser jeg med kakemiks. Jeg også bruker denne kakemixen. Gulrotkake og krydderkake her også. 😀

    • December 10, 2013    

      Ja, denne er egentlig helt gull verdt når det er behov for noe enkelt.

  4. Cicilie Cicilie
    March 1, 2014    

    Hei Melissa!
    Lurte på om du kunne gi meg oppskriften på glasuren du brukte på muffinsene?
    God helg;)
    Klem Sunnecilla 😉

    • March 1, 2014    

      Uæ, husker ikke den i farta. MEN jeg pleier som regel å ta en philadelphiaost og blande i ca en skje smeltet smør og litt sukrin eller stevia. Smak til!

  5. Cicilie Cicilie
    March 1, 2014    

    Ja det er det jeg har handlet inn,men tenkte kanskje du hadde brukt noe annet artig;) takk for tilbakemelding <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen