kakemiks
Jeg var en av de som tenkte for meg selv “Når jeg får barn skal jeg alltid lage hjemmebakt”.
Men jeg har måttet svelge den kamelen, for noen ganger blir vi mødre nødt til å gjøre ting lettere for oss selv. Og kake på pose er noe jeg tyr til noen ganger. Har man 20 barn som kommer i barneselskap syns jeg det er helt ok å blande det raskt sammen og vite at resultatet blir spiselig.

Kakemixen fra Funksjonell Mat er ganske bra.
Du blander den ut med 4 egg, 2 dl vann og 1-2 dl olje.
Jeg hadde oppi 6 små egg og brukte rikelig med kokosolje, noe som ble påpekt av enkelte muffinsspisere.Her kan du se næringsinnholdet i Kakemixen i forhold til snittet av 6 tilsvarende kakemikser på markedet:Disse ble servert i bursdagsfeiringen til 6-åringen i dag, som ellers var sukkerfri.

Baker du sukkerfritt i bursdager?