mandelkake

Det er helt greit å spise varm kake til frokost. Og det er veldig kjekt å sende med varm kake i matboksen til de små!
Siden det er kvinnedagen og greier, og fredag…. og en ny mulighet til å minne dere på å spre ordet videre angående Vita Hjertego saken! Dette er vi ikke ferdig med altså, dere må virkelig stå på. Det er dessverre altfor mange som leser og klikker seg ut igjen istedet for å sende inn klage, fortelle andre om det og dele link på sin fjesbokside.

Vi er 12 bloggere som har tatt opp saken, og jeg håper det blir fler!
Derfor ber jeg dere klikke dere inn her for å komme til klageinnlegget, slik at dere kan dele dette videre med andre.
Dette er viktig folkens, det er ikke riktig at slike reklamer sprer usannheter. Vi trenger skikkelig mat, ikke kjemisk fremstilt lettprodukter.
Det var en som sa her om dagen “stoler du mest på kua eller kjemikeren?” og da måtte jeg flire!
Siden jeg postet innlegget på tirsdag har jeg fått flere tilbakemeldinger i butikken at folk syns det er fint jeg engasjerer meg. Men hva med DERE? Dere må jo bidra litt dere også!
Jeg trekker en vinner av giveawayen neste tirsdag. Om dere vil bli med på trekningen må dere sende inn klage først og så kommentere under.

Back to the cake….

Mandelkake på kvinnedagen lages av:
2 egg
2 dl kvernet mandler
1 ss peanøttmel
1 ss kokosmel
3 ss kokosblomstsukker (eller bruk sukrin om du vil ha det helt lavkarbo)
1 ss nøttesmør
10 dråper stevia med for eks vaniljesmak
75 gram smeltet smør

Smelt smøret.
Bland de andre ingrediensene i en kjøkkenmaskin og tilsett smøret.
Skrap ut den klissete deigen i en ønsket form, og stek i ca 180 grader på 10 minutter. Følg med! Alle ovner er forskjellige.

Ha en deilig fredag, en deilig kvinnedag.
Gi en god klem til alle du treffer, se opp på den blå himmelen, husk å fortell alle om Vita Hjertego og NYT at våren er på vei!