Just my cup of tea

goodmorning

Jeg er på vei ut av døren straks for å snuse inn litt londonlukt! Men først skal jeg drikke ferdig teen min. Svart te med melk.

Visste dere at rundt om i verden, drikkes det ca 15.000 kopper med te hvert sekund? Og engelskmennene “leder” med sine 165 millioner kopper med te hver eneste dag. Sykt mye tedrikking altså!

Jeg er jo halvt engelsk, så jeg har vokst opp med denne tedrikkingen hjemme. Pappa pleide å dyppe kjeks i teen som han koste seg med på kvelden. Herlig typisk engelsk da!
Og de gangene jeg har besøkt familie er ”now, let’s put the kettle on, shall we?” blitt noe jeg forbinder med kos og hyggestund. Det er fint det!
Men teen må være svart, det er sikkert! Og helst med melk i. Jeg fornærmet min ”grandma” for en del år siden da jeg skulle invitere henne på te, og der kom jeg med urtete. En grimase sier mer enn tusen ord noen ganger for å si det sånn.

cupoftea

Jeg fant noen artige fakta om hvorfor svart te er bra for deg. Klikk dere videre her for å lese mer!

Ha en super lørdag alle sammen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen