Jeg lot meg utfordre!

caroline og melissa

For noen uker siden ble jeg utfordret av Caroline aka Gründermamma til å bli med på en hiit økt på taket hjemme hos mormoren hennes her i Spania.

Caroline har i flere år trent hiit, og selv om hun har fått bebiss har ikke dette vært en hindring. Disse øktene er nemlig korte og intense slik at man kan ta en økt nesten når som helst og hvor som helst. Nå deler hun ivrig treningsprogrammene sine, og ikke minst utfordrer andre til å prøve.
Vi møttes samme dag jeg skulle reise til Ibiza for et løp, så tiden var knapp. Vi valgte å trene mest overkropp siden jeg skulle stille i løp neste morgen og det ble en rimelig tøff økt som satte sine spor i flere dager etter!

Her kommer en liten smakebit av økten vår. Det er minsten min som står i midten. Hun er rå på burpees og pushups:Fristet til å prøve?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen