Jeg er blitt mer opptatt av å ikke bruke unødvendig med plast og papir med årene. Jeg er langt fra å kunne sammenligne meg med for eks Laura Singer, og det er ikke noe mål i seg selv heller, men jeg kjenner at det føles godt når jeg er bevisst på hva jeg bruker, og ser at jeg skaper mindre søppel.
Hemmeligheten er å investere i gode produkter som varer lenge. Her er mine favoritter om dagen:

isolerte-drikkeflasker

Da barna mine begynte på skolen byttet jeg konsekvent ut billige matbokser til giftfrie matbokser i stål og BPA-fri plast. Det samme gjaldt drikkeflasker som fylles hver morgen.
Grunnen til at jeg foretrekker giftfri plast er for å unngå hormonhermere.

saftJentene mine får gjerne lunken te med på skolen, smoothie eller kraft om de ønsker det i tette termoser og flasker. Min eldste liker godt grønn te med litt manukahonning i. Jeg har oppi en raus teskje med gelatinpulver også for å berike drikken hennes.

På jobben er det gull verdt med noe som holder på varmen, da det til tider er så hektisk at det går lenge mellom hver “sup”.
Termosen holder varm drikke varm i 5-6-7 timer har jeg opplevd, og selv med korken av holdes den varm i minst en times tid.
klean

Jeg er rimelig uorganisert av meg og slenger alt jeg har oppi én veske. Spesielt når jeg er på reise eller kjører bil er tette lokk et must:
veske

Klean kanteen flasken min finner du her.
Sho-flasken kjøpte jeg i butikk her i Spania, men vet at det selges lignende i Norge.
Hydroflasken er herfra.
Matbokser har jeg kjøpt litt forskjellige steder som Amazon, i lokale butikker, i England osv, men har sett at Norge fører Sistema, og dere finner flere stålmatbokser på en super nettbutikk som jeg nylig oppdaget, Bee Organic.

Har DU en favoritt? Tips meg gjerne!