Melissa Spania

Så kom endelig dagen, hvor jeg skulle løpe opp Ingierkollen Slalombakke men en haug andre spreke folk. Jeg var så “heldig” å være tidlig ute for å bidra litt i forkant med å bære opp vann, banan og premier o.l. så jeg rakk å kjenne på gruemegfølelsen litt ekstra. Det var litt sjokk for kroppen kjente jeg også, å komme fra en ganske bedagelig feriefølelse til å plutselig stå i bunn av bakken og vite at jeg måtte prestere i noe jeg ikke turte å stå slalom i engang da jeg var ynre.

Roen senket seg litt når den ene løperen etter den andre dukket opp innrømmet de samme følelsene. Og da alle hadde fått på seg et passe trangt startnummer, var vi klare til løp:

Ingierkollen Opp Start

De fleste av oss visste ikke hva vi gikk til og det ble til at nesten alle gikk det første bratthenget. Det passet meg utmerket, for det var mye brattere enn jeg hadde trodd.
Sånn halvveis i bakken begynte noen å bli slitne og tråkket til side i stien så andre kunne løpe forbi. Jeg så Pappahjerte, Peter ligge litt foran meg og tenkte at “Søren ta, nå tok han meg, gitt” mens jeg prøvde å sette opp farten litt etter at en annen lot meg passere.
Uviten og andpusten var jeg første dame opp. Wuhu! Det ble premie på meg jo! Det hadde jeg ikke trodd, men det var veldig kult. Ny GPS klokke og greier.
Pappahjerte gjorde god figur og kom på 3. plass av menn. Sprekingen Kjetil som vant hele greia løp opp på 4 min og et eller annet.

IMG_3624

IMG_3614På toppen av bakken ble det delt ut premier til den store gullmedaljen. Alle fikk noe å ta med seg hjem, inkludert den knallgrønne t-skjorten jeg hadde drasset med meg fra Spania.
Dette var det første motbakkeløpet som er blitt arrangert i Ingierkollen og det kommer ikke til å være det siste. Når så å si alle sier “Vi sees til neste år”, da vet vi at vi har gjort noe bra.

Tusen takk til alle som bidra med fine premier, og en stor takk til Scancode som virkelig har gitt av seg selv og lommeboken for at vi skulle få en hyggelig opplevelse!

IMG_3620

Og helt til slutt en video fra løpet: