Ikke glem Naturmedisinsk Fagkongress!

Ai ai, jeg har helt glemme å skrive om dette! Det er jo ikke lenge til den årlige fagkongressen på Sundvolden!

Se så fornøyd jeg var i fjor, her sammen med arrangøren Christin (kul dame, men som klarte å miste sin splitter nye iphone i do før det hele startet… måtte le av det altså for det var nemlig Ellinor som oppdaget det og sa “herlighet, hvem er det som har mistet telefonen sin i do a?” og da fór Christin avgårde mens hun sa “å nei! det er helt sikkert min!!! Haha, selv om det var kjipt måtte vi le av det resten av helgen.)Men dere, denne helgen er utenom det vanlige. Jeg har vært der nå to år på rad og storkoser meg som en liten gladfis mens forelesninger går, kjentfolk sier hei, nydelig mat blir inntatt og spennende stands å sjekke ut. Dagene flyr men de er innholdsrike og morsomme.

Det er dessuten gøy å hilse på andre kollegere og studenter fra Tunsberg Medisinske Skole. Se så mange vi var i fjor:Det hele holdes på Sundvolden hotell og du kan selv velge om du vil delta hele helgen eller kun komme én dag. Jeg har opplevd at de som har valgt å ikke bo på Sundvolden har angret på det, så om du vurderer å komme anbefaler jeg å sjekke inn og kose deg på ett sted hele helgen!
Les mer om kongressen her.

Dere kan lese tidligere bloggposter om min opplevelse på Sundvolden her, her og her.

Sees vi kanskje, da?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen