Jeg ble spurt om å skrive noen tanker i Bloggernes hjørne, en ny serie Helsemagasinet har begynt med. Og det er spredd utover på to sider. Stas!
Bildet er nok dessverre i dårligste kvalitet til å lese her på bloggen, men dere finner det i siste utgave som er til salgs nå.

fett i spania

Veldig hyggelig at Helsemagasinet ville dele mine ord i bladet sitt, det er alltid stas å se seg selv på trykk i et så bra blad! Nå er jeg spent på hvem som skriver etter meg. Det er så mange dyktige bloggere som må komme frem i lyset syns jeg.

Andre ganger jeg har fått fjeset mitt i bladet er:
Paleoutfordringen
Tilbakemeldinger
Fløtefri melk i kaffen

Er du ikke abbonement, sa du?
Send SMS med kodeord ABOVO til 2131 så er du i gang. Anbefales på det varmeste!

(Og nei, jeg er ikke sponset av Helsemagasinet)