Hva er fytinsyre?

mungbønner

Jeg pleier å spire innimellom. Syns mungbønner er utrolig godt i salater og som litt ekstra tillegg på tallerkenen.
Spirer er utrolig godt og ikke minst næringsrikt!
Det er ikke vanskelig, man kan fint spire i en sil om man ikke har spirekasse. Eller i en spirepose. Jeg kan vise dere senere hvordan det gjøres om dere vil. Men først skal dere få lese om fytinsyre. Viktig tema.

Jeg ble så glad da jeg så at Helhetlig Liv hadde skrevet om dette.
Det er flere som har spurt meg om jeg ikke kan blogge om bløtlegging av nøtter og frø og forklare hvorfor det er så viktig, men jeg har liksom håpet på at noen andre skulle ta jobben.
Og her kommer et fint og oversiktlig blogginnlegg om tema. Klikk dere inn her.

4 Comments

  1. Lillian Lillian
    August 2, 2013    

    Hei, Melissa.
    Jeg er så utrolig fornøyd med å ha funnet siden din! Du er utrolig innspirerende, og du lærer bort så mye god info!
    Tusen takk! 🙂

  2. August 4, 2013    

    Hei Melissa,
    Ville blitt sååå glad hvis du vil vise hvordan man lager spirer. synes det er kjempegodt og gir en ekstra “crunch” til salater. Av og til får jeg kjøpt spirer i Norge, men det er sjelden noen butikker tar det inn. For liten etterspørsel vil jeg tro…

    Og du – jeg følger deg på Instagram også. Og der så jeg jo at du er søsteren til Amy. hun er en veldig god venninne av min datter, Christine, som bor i London. Verden er liten….

    • August 4, 2013    

      Næ, så artig!

      Ja, kan lage et spireinnlegg en dag snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen