Jeg er som dere vet ganske glad i å løpe og drive med vekttrening, men da jeg gikk gravid med nr. 2 var det yoga som gjaldt. I tillegg til at jeg trente meg selv til “Hypnobirthing” var dette den fineste kombinasjonen for meg. De siste to årene har jeg gått litt bort fra yoga og vært mer sammen med vektene enn yogamatten min, noe som har gitt meg mye glede og energi.
Derimot i dag tidlig ble jeg faktisk “sendt bort” til House of Yoga for å være med på en Hot Yoga time. Aleksander var selv med på en time tidligere i uken, som han likte så godt at dette måtte jeg bare prøve selv. Og for en opplevelse!

Hot utføres i 40,5 graders varme med 40 % relativ luft-fuktighet. Det er en fast sekvens av yogaposisjoner. Varmen og posisjonene gjør at man svetter store mengder og det gir en meget effektiv rensende efekt. Blodsirkulasjonen fungerer også optimalt i varmen. Ved inn og utgang av posisjonene strømmer det oksygen fattige blodet tilbake og det oksygenrike blodet til organene/muskulaturen, som den respektive posisjonen stimulerer. Slik får man også “renset” alle kroppens organer i løpet av en klasse! Man balanserer også forholdet mellom styrke balanse og fleksibilitet.

Rommet var varmt, instruktøren var en deilig sjel og stemningen var behagelig og rolig.
Tross en utrolig stiv ankel klarte jeg mange av positurene og mens svetten silte fikk muskler og sinn slappe av litt ekstra. Det var utrolig deilig!

House of Yoga holder til i Vika og de har vært der i 3 år nå. Det drives av Naema og Henrik som bl.a. har gitt ut en yoga dvd. To deilige mennesker med stort hjerte! Hit skal jeg tilbake og gjøre mer HOT YOGA altså! Anbefales på det varmeste!

house of yoga

Jeg skulle gjerne vist bilde av meg selv i en supervanskelig positur(!), men det passer litt dårlig å trekke frem kamera midt i timen. Så dere får et knippe mobilbilder jeg tok på vei hjem. Men Naema er det noe av den mykeste yogien jeg noen sinn har møtt! Hun fikk ben bakover på hodet og det hele. Fantastisk å se hva kroppen kan få til! Bare se her.

Så nå skal jeg beholde den indre roen jeg har fått fra timen og bevege meg ut i frisk luft. Håper alle får en fin fredag!