jonas-colting-the-naked-runnerJeg kom tilfeldigvis over denne atleten en sen kveld i fjor høst da jeg fikk med meg Graham Norton Show (som forøvrig er veldig morsomt noen ganger!) på TV. Det var vel mest coveret på boken som gjorde meg nysgjerrig på hvem han var. Hvem stiller vel i Adams drakt, løpende på en strand? Hehe, jeg måtte følge med videre i programmet.
Joda, det viser seg at denne Jonas er en skikkelig lchf tilhenger og kjører høyfett ved triathlontrening.

I Helsemagasinet før jul, skrev Kenn en artikkel om Colting og det var meget interessant!
Han har tidligere skrevet:
Jonas Colting er en av verdens beste triatleter, men likevel er han svært kritisk til karbohydrater. Han er opptatt av å spise et animalskdominert kosthold, men er også opptatt av at fysisk aktivitet bør være lik den våre urforfedre hadde. Han har utgitt bøker, blant annet Den nakne sannhet”, og er svært populær foredragsholder i Sverige.

Colting har et veldig likt spisemønster som jeg selv har de dagene jeg legger opp til det. Og det er disse dagene jeg føler meg aller best. Jeg er selv helt bombesikker på at vi har godt av et høyfettkosthold (joda, det finnes unntak) og har selv erfart etter å ha løpt to halvmaraton uten å spise på forhånd at det er fullt mulig. Min mann løp helmaraton for 2 år siden på fettforbrenning og sa selv at han følte seg bra under hele løpet.


Merk dere navnet, dette er en mann jeg vil på foredrag med en dag!Ta gjerne en titt på en youtube video hvor Colting er i matdebatt: