Hør meg på Ingefær podcast!

ingefærSara fra bloggen Paleoliv har en ny episode ute med podcasten hennes Ingefær, og jeg er gjest denne gangen.
Tema er barn og deres kosthold. Vi skravler for det meste om erfaringer og meninger, men mulig dere plukker opp et tips eller to til hva man kan gi babyer å spise, hva kan man gjøre med kresne barn, og jeg har dessuten et meget godt tips på lager før du sender barnet ditt i en barnebursdag!Klikk her for å få direktelink til podcasten, eller last ned podcast appen på telefonen din så har du alle episoder tilgjengelig til enhver tid.

Jeg kommer til å lage et eget innlegg hvor jeg skriver litt om hva jeg selv gjorde da mine jenter var babyer, og hvordan jeg gjør det nå som barna mine er blitt litt eldre og er i en kresen periode. Så følg med. Om dere likevel lurer på noe spør gjerne i kommentarfeltet eller på facebook.Og siden jeg først har dere her, vil jeg informere om at dere kan gjerne følge meg på Facebooksiden min for hyppigere oppdateringer. Mye jobb gir dessverre liten tid til blogging for tiden. Jeg kommer sterkere tilbake!

1 Comment

  1. Lena Lena
    February 18, 2016    

    Jeg elsker podcasten til Sara og dette var desidert min favorittepisode! Veldig artig å endelig høre deg, likte måten du fortalte om barna dine og hva du gir dem å spise. Tror nesten jeg må høre på podcasten igjen en dag haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.