Hold av siste helg i oktober!

Om du ikke har bestemt deg for hvilket kurs du skal melde deg på i år vil jeg anbefale Terapeutdagene på Sundvolden på det varmeste.Jeg har deltatt flere ganger, og siden jeg gikk glipp av fjorårets kongress gleder jeg meg litt ekstra til denne. Gode kollegaer, kunnskapsrike forelesere, all den digge maten, Sundvolden hotell, samværet, produktene og smaksprøvene ved standene og mye mer. Og det er aldri feil å komme på rommet og få iskald Prosecco i gave heller (ref tidligere kurs).Vi var noen som spøkte i fjor en gang at kongressen burde sprites opp litt. Og jommen meg er det ikke skjedd noe på møterommet for i år blir det både sex og “orgasmeforedrag” i tillegg til forelesning om hjernen. Og min tidligere lærer Jens skal snakke om jern som han har kalt “dødsviktig og livsviktig”.Om du liker å komme deg opp før fuglene fiser ville jeg tatt med joggesko, for vi er en liten gjeng som kommer til å løpe lørdagsmorgen så det er bare å henge seg på.


Du kan lese mer om kongressen inne på Kongresspartner her. Og jeg ser at de har early bird pris om du melder deg på nå. Jeg er allerede meldt på, bli med du og davel!Her kan dere se programmet forresten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.