Hjemmelaget softis

Første gang jeg smakte denne softisen var da Gry var her nede i Spania i fjor og vi holdt kurs sammen. Det er opprinnelig Gry sin oppskrift, du finner den her.

Gry befinner seg faktisk i Spania om dagen, hun har bodd hos meg den siste måneden med sine to yngste barn og dere kan tro vi har sullet rundt på kjøkkenet til alle døgnets tider for å mekke opp digg mat.
I dag etter lunsjen fikk vi hjelp av våre to minste hjelpere til å lage softis:

softis

Først må eggedosis lages. Deretter has i bittelitt bjørkesøt eller brunt sukker.
Frosne bringebær bør ligge klart, og så er det bare å spe på litt og litt bær samt å søte opp med litt honning og stevia. Det er lurt å jobbe raskt, for den blir slapp om den rekker å tine.

is

Serveres med det samme og nytes i godt lag <3

2 Comments

  1. Alva Alva
    October 24, 2016    

    Eggedosis er jo egg + sukker. Kva har du i stadenfor sukker? Og berre eggeplommen eller heile egget?

    • October 24, 2016    

      Eggeplomme og bjørkesøt hadde vi i. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen