Hjemmelaget mangois

mangoiskrem

mangoisDet er fortsatt mangosesong her i Spania, og økobonden min leverer mango så ofte jeg bestiller, til barnas store glede. Favoritten hjemme hos oss er å spise den slik den er, og etter det, blir det krangel om hvem som får fråtse mangokjøttet rundt stenen, haha.

Mango passer utrolig godt sammen med avokado, som blandes i en smoothie, eller i mangosalat. Men også som iskrem. Her kommer en enkel mangoisoppskrift:

Du trenger:
1 stor mango
Kremen som legger seg øverst på kokosmelken når den har stått i kjøleskapet
En klype vaniljepulver
Noen steviadråper (eller annen søtning)




Slik gjør du:
Skrap ut mangoen, og legg i fryseren i noen timer.

Bruk en stavmikser og blend frossen mango og kokoskrem sammen. Ha i vanilje og begynn å søt opp med steviadråper, jeg hadde i ca 3 dråper.
Serveres med en gang, ha gjerne et dryss revet kokos og kakaonibs over.

For en annen oppskrift med mango, kan du klikke her for gurkemeiesmoothie.


Vil dere har et gøy tips?

Det er enkelt å skrelle mangoen ved bruk av en kopp, bare se her:
https://www.instagram.com/p/6A7Jc8h6ug/?taken-by=melissa_spania

2 Comments

  1. Ingvild Ingvild
    October 14, 2016    

    Så deilig, denne skal vi prøve i morgen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen