Hjemmelaget leverpostei

Ah, jeg føler meg som en ekte kraftmor denne uken! Det har gått i kraftkoking, kombucha, surdeigsbaking, langtidssteking og noe helt nytt for min del; leverpostei!

leverpostei

Jeg har en venninne som er flink til å lage leverpostei og tidligere har jeg fått av henne rundt juletider. Men nå er jeg blitt gammel nok til å lage dette selv, altså (jeg har liksom innbilt meg at det er gamle mødre som lager leverpostei). Så jeg inviterte en venninne og satte igang. Vi måtte nesten slå kron eller mynt over hvem som skulle vaske leveren, men jeg tenkte at jeg fikk bare stikke fingrene nedi. Er man kraftmor må man tørre å ta i maten altså, haha. Det gikk heldigvis overraskende lett, nesten litt deilig å kjenne på leveren!

Oppskriften er min kjære kraftsøster, Gry sin luksus leverpostei og består av kun kyllinglever som hovedingrediens. Jeg smakte den hos en annen kraftsøster, Ellinor da jeg var i Norge i oktober. Og siden har jeg gått og tenkt på denne fantastiske leverposteien.

Vi fulgte oppskriften etter punkt og prikke. Den stod i nesten 60 minutter i min ovn, og ble spist rykende varm ved kjøkkenbenken. Barna fikk også smake og det ble tommel opp fra dem alle.

Dette var lekende lett og skal lages snart igjen!

1 Comment

  1. December 1, 2014    

    Heeerrrlig 🙂 så bra at alle likte den, sunt a gitt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.