Ah, jeg føler meg som en ekte kraftmor denne uken! Det har gått i kraftkoking, kombucha, surdeigsbaking, langtidssteking og noe helt nytt for min del; leverpostei!

leverpostei

Jeg har en venninne som er flink til å lage leverpostei og tidligere har jeg fått av henne rundt juletider. Men nå er jeg blitt gammel nok til å lage dette selv, altså (jeg har liksom innbilt meg at det er gamle mødre som lager leverpostei). Så jeg inviterte en venninne og satte igang. Vi måtte nesten slå kron eller mynt over hvem som skulle vaske leveren, men jeg tenkte at jeg fikk bare stikke fingrene nedi. Er man kraftmor må man tørre å ta i maten altså, haha. Det gikk heldigvis overraskende lett, nesten litt deilig å kjenne på leveren!

Oppskriften er min kjære kraftsøster, Gry sin luksus leverpostei og består av kun kyllinglever som hovedingrediens. Jeg smakte den hos en annen kraftsøster, Ellinor da jeg var i Norge i oktober. Og siden har jeg gått og tenkt på denne fantastiske leverposteien.

Vi fulgte oppskriften etter punkt og prikke. Den stod i nesten 60 minutter i min ovn, og ble spist rykende varm ved kjøkkenbenken. Barna fikk også smake og det ble tommel opp fra dem alle.

Dette var lekende lett og skal lages snart igjen!