Hjemkomstvafler

lchf vafler

Jeg er tilbake på spansk jord igjen. Og det var en fryd å kjenne solen varme huden da jeg gikk ut av flyplassen!
Selv om det “bare” er knappe 4 timer med fly så blir dagen fryktelig lang, spesielt når man er oppe før 5, blir stoppet for kroppsvisitt på flyplassen, forsinkelser med flyet osv osv. En toller tok til og med fra meg noen matvarer. Argh. Så i kveld blir det tidlig i seng. Jeg er rett og slett utslitt!

En titt i kjøleskapet avslørte egg, smør og cottage cheese. Jentene ville ha vafler til middag så da ble det det.

Du trenger:
(ca 8 plater)
6 økologiske egg
1 boks cottage cheese
2 ss mandelmel fra Funksjonell Mat
1 tskj bakepulver
1 klype salt
50 gr smeltet smør
Kardemomme
Søtning, for eks 2 ss sukrin pluss eller kokosblomstsukker

Bland alle ingrediensene sammen. Røren blir ganske mørk pga mandelmeletmelet.
Stekes i rikelig med smør og nytes med det samme!
Jeg hadde en svær klatt upasterisert rømme som jeg kjøpte hos Duggurd. Smakte himmelsk med hjemmelaget syltetøy til.

Jeg har mange flere vaffeloppskrifter her inne på bloggen. Ta gjerne en titt her for andre versjoner.

9 Comments

  1. October 30, 2013    

    Ikke noe gøy med forsinkelser og venting 🙁 håper du får en god natt søvn 🙂

    • October 30, 2013    

      Enig!

      Forresten fikk jeg endelig lest artikkelen om dere i Helsemagasinet! Du er flink!!!

  2. October 30, 2013    

    Nam, den oppskriften der vil jeg teste ut. Så veldig godt ut. Kan tenke meg at det var godt med solen som varmet. Lengter allerede til sommer og sol, men skal egentlig ikke klage over den fine tiden vi har fremfor oss… 🙂

    • October 30, 2013    

      Det varte ikke så lenge dessverre. I går kom høsten til oss. Huff, så nå blir det kaldere dager fremover. Liker IKKE! Blir ikke så kaldt som i Norge, men likevel..

  3. Siv Siv
    October 30, 2013    

    Hei, klarte å legge inn kommentar på feil vaffelrøre.. Hvilken er best til å lage fredag kveld og bruke lørdag morgen? Klem fra siv og gutta

    • October 30, 2013    

      Jeg foretrekker helst helt nystekte vafler, men jeg tror den vaffel sandwich kan fungere fint til neste dag! Gjerne med pålegg inni 🙂

  4. October 30, 2013    

    Takk for det Melissa! Vi har fått mye fin respons 🙂

  5. Siv Siv
    October 30, 2013    

    Takk. Helt enig, nystekt er best. Bare litt usikker siden vi skal ut døren 0715 lørdag. Takk for tips:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen