Hexebergkurset har begynt!

hexeberg

Nå er vi igang, og en uke med kursing er på agendaen. På bildet over ser dere alle som jobber per dags dato på Hexebergklinikken, samt Linda og Helge som driver Akinon Resort og helt til venstre, min mann Aleksander. Jeg er klemt inn i midten og gleder meg til å bli bedre kjent med denne gjengen!

I dag etter frokost (lavkarbo, så klart) begynte vi med en liten innføring om sammenhengen mellom blodsukkeret og insulinet. Det var interessant å se hvordan Erik og Sofie Hexeberg, ved hjelp av noen grafer forklarer hvordan disse kan forbedres “bare” ved noen enkle kostholdsendringer. De foreleste begge to.

Dette blir en spennende kurs, jeg gleder meg til fortsettelsen!
Senere i kveld blir det skikkelig deilig middag med hele gjengen før vi fortsetter i morgen. Sofie har gitt meg noen eksemplarer av hennes siste bøker som jeg skal titte litt i nå.

1 Comment

  1. April 7, 2019    

    Er nysgjerrig på alt, å dette vil jeg følge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen