Helt RÅ 3-lags sjokoladekake

Her kommer oppskriften på sjokoladekaken jeg lagde i dag tidlig. Det var en skikkelig suksess, og det er stas, spesielt når jeg tar alt på gefülen. Skrev ikke ned hva jeg gjorde, men husker sånn sirkus:

En neve paranøtter og en neve valnøtter kvernes sammen i en kjøkkenmaskin.
Ha i 2-3 dadler.
En liten neve knuste linfrø.

Press massen ned i en form.

Bland cashewnøtter (så mye du vil ha) i kjøkkenmaskinen til det blir til en masse.
Tilsett 1/2 sitron
En klype himalaysalt
Noen dråper Stevia toffee (jeg tror jeg hadde oppi 8 dråper)
2-3 ss smeltet kokosolje (kan sikkert sløyfes om ønskelig)

Sørg for at alt er blandet godt, og bre dette over nøttemassen. Bruk et stykke plastfolie til å trykke denne cashewkremen over nøttemassen.

Lag sjokoladekrem:
3 avokado
3 ss råkakao
2-3 ss sirup. Jeg brukte Yaconsirup i dag.
Smør dette på toppen.
Pynt med for eks bringebær og nibs.
Sett i fryseren litt for at alt skal “sette seg” før den kan stå videre i kjøleskapet.
Nytes i små doser, denne er kjempemektig. Og kjempegod!
Jeg har forøvrig pyntet med kokosflak, noe jeg fikk på messen i Valencia.

2 Comments

  1. Ragnhild Ragnhild
    March 8, 2012    

    >Åh så herlig!! Sjokolade til frokost er min favoritt!!

  2. Helsekosten Helsekosten
    March 8, 2012    

    >Min og!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen