Helt Frisk – et knippe herlige menneskerJeg er så heldig å ha blitt kjent med en veldig fin gjeng helsebevisste mennesker. De ble nylig utdannet Kostholdsveiledere på Tunsberg Medisinske Skole, samme skole som jeg også gikk på for 2 år siden, og jeg traff dem da de hadde siste innspurt til eksamen for noen uker siden.
Nå har de opprettet en nettside sammen. Ta en titt davel, så kan dere kanskje finne en veileder der dere bor?

Nettsiden deres heter Helt Frisk og du finner den her.

Thomas har skrevet referat fra Høstkonferansen som var i forrige helg. Jeg var lei meg for at jeg ikke fikk anledning til å reise oppover i år heller, men krysser fingrene for at 2015 vil være året jeg får blitt med! Hørte det var veldig bra!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.