Helsesnappen – følg oss davel!

snapchat
Snap er jo i vinden for tiden, og det er mange som deler sin snapchatkonto og sprer det glade budskap om det de interesserer seg for. Det er både koselig og lærerikt å følge andre som brenner for det samme som deg selv, og da jeg ble forespurt om å bli med å snappe sammen med en gjeng helsefreaks, tenkte jeg at dette skal jeg henge meg på!

Fra og med denne uken vil “Helsesnappen” være oppe og gå, og jeg er “på” allerede torsdag. Snapchatten blir åpen så dere kan sende meg snapper direkte og spørre meg underveis om dere lurer på noe.

Vi har alle vår faste dag til å begynne med, men det vil være gjestesnappere som også tar over helsesnappkontoen med tiden. Jeg skal ikke røpe noen navn enda, men det er noen nye fjes, og noen kjente og kjære. Dere får følge med! Jeg gleder meg i allefall til å se hva de andre driver med i løpet av en dag, og ikke minst plukke opp tips på veien.

Foreløpig består vi av:

Jan Erik Kataja Eriksen – nettsiden hans finner du her
jan-erikJan Erik bor og jobber i Drammen som Kostholdsveileder, Livsstilscoach og Helsefagarbeider. Hovedfokus er mave-/tarmproblematikk, mat linket til ADHD, fettsyrer og ren mat i seg selv. Jan Erik hadde selv helseproblemer i 20 år før han la om kostholdet gradvis fra 2007. I 2012 bestod han eksamen i Kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole og har siden jobbet med å hjelpe andre med livsstilsendringen.
Line Holdal – nettsiden hennes finner du her
lineLine bor i Bodø sammen med mann og to barn på 13 og 15. Hun er utdannet ernæringsterapeut og yogainstruktør. Line har to autoimmunesykdommer som hun prøver å reversere gjennom naturlig kosthold og stressmestring. Ønsker du å gjøre noe med egne helseutfordringer? Isåfall vær klar til å få mange gode tips fra denne herligheten!
Vibeke Landsem – nettsiden hennes finner du her

vibekeTrebarnsmor, bor i Fetsund Akershus. Driver Naturkilden.net, er med i Kraftmammafirkløveret og brenner for næringsrik mat og helhetlig livsstil. Lager Naturkildens egne hudpleieprodukter. Sunn graviditet, hjemmefødsel, tilknytningsomsorg, amming og trygg småbarnstid står hjertet nært!
Siv Hauge – nettsiden hennes finner du her

sivSiv er en samfunnsengasjert tobarnsmor, bor i Røyken i Buskerud og er utdannet Naturopat/ernæringsterapeut. Er gründer av Sunt Hjem – kostholdsveiledning i ditt eget kjøkken, og driver til daglig den økologiske dagligvarebutikken og kafeen Ekte Vare på Sagene i Oslo. Brenner for økologisk og bærekraftig matproduksjon, dyrevelferd i oppdrettsnæringen og å hjelpe folk å orientere seg i matvarejungelen.
Gry Hammer – nettsiden hennes finner du her

gryGry har dere hørt om en del allerede på denne bloggen så jeg skal ikke gi dere smør på flesk. Men kort fortalt er Gry forfatter, kurs- og foredragsholder. Hun har banet vei innen tradisjonsverdenen og holder jevnlig kurs i å lage fermentert mat og drikke.
Ellinor Holm Opsal – nettsiden hennes finner du her

ellinorJobber som frisør i egen salong hjemme, utdannet kostholdsveileder og innemiljøarbeider for Enjo. Holder kurs hjemme innimellom med tema kraft, surdeigsbrød og generelle råd og tips om å ernære seg med riktig mat og kosttilskudd.

Mary-Janne Nystøl – nettsiden hennes finner du her (oppe neste uke)

maryjanneErnæringsterapeut, to barn og bor på Lillehammer. Jobber mye med matintoleranser, candida, mikrober og mage-/tarmproblemer etter at hun selv slet med matintoleranser fra barndommen. Samarbeider med osteopat, akupunktør og coach på klinikken. Mary-Janne leter alltid etter årsak til problemene når klienter kommer til henne, enten de er fysiske eller psykiske, og opplever ofte at det er en link mellom disse.


Dette blir spennende!

Om dere har noen ønsker på forhånd dere vil vi skal ta opp og vise, spør gjerne i kommentarfeltet.

Vi snappes!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen