Hei gjengen!

tunsberg studenter

Etter en forelesning i dag ble alle studenter og tidligere studenter ved Tunsberg Medisinske Skole bedt om å stille opp på et klassebilde. Sjekk den gjengen!

3 Comments

 1. October 26, 2014    

  Fine folk med felles intresser 🙂

 2. Hilde Hilde
  October 28, 2014    

  Hei! Lurte på om det er normalt med forstoppelse de første ukene etter man har endret kosthold til lavkarbo? Og er det evt. noe man kan gjøre for at det skal gå over?

  • October 28, 2014    

   Det kan hende ja. Kroppen holder på å omstille seg og da skjer det saker og ting hos de fleste. Nå vet jeg ikke hva du spiser hver dag så kan ikke gi deg noe eksakt svar, men her kommer noen tips du kanskje kan få utbytte av:

   Jeg ville økt fiberinntaket litt, hva med å spise litt mer grønnsaker?
   Ellers er det viktig å drikke mye vann.

   Om det stopper helt opp kan du for eks ta chiafrø i svelge raskt ned, ellers en liten skje med hele linfrø. Fiberhusk kan også hjelpe til med å sette igang fordøyelsen. Og kokosolje på tom mave har mange fordel av å ta. Og for ikke å nevne kraftdrikking. Dette setter ofte igang tarmfunksjonen rimelig kjapt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.