Hei fra Sundvolden hotell!

God dag! Jeg skulle egentlig oppdatere i går, men dagen var travel og gøy og nå er vi allerede halvveis gjennom helgen! Jøyemeg som tiden går når man koser seg 😉

sundvolden1

Vi på plass på Sundvolden hotell, på Norsk Medisinsk Fagkongress. Det er fullt trøkk og mange kjente fjes her som vanlig. Sånt liker vi!

Vaksiner var tema i går, og det var både spennende og lærerikt å følge med på bl.a. paneldebatten hvor Dag Poleszynski (se bilde av Dag og meg over), Sølje Bergmann, Øystein Riise, Lisebeth Meyer Næss og Sigurd Nes satt. Jeg inviterte Sølje på et glass cava med oss før middag, og hun er jo slettes ikke en “barnemorder” som hun er blitt omtalt som i media etter at hun gikk ut om at hun var skeptisk til vaksiner. Sølje har bein i nesa og står rakrygget. FOR en dame! Kul er hun også! Se bildet til venstre under:

sundvolden2

Dagen i dag har vært preget av høyfettkosthold og tarmflora. Og i skrivende stund står Stein Flaterud og foreleser. Mellom dragene nyter vi deilig mat og kjenner på god stemning.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.