Havrekuler med rosiner



Minsten hos oss liker å hjelpe til på kjøkkenet så innimellom må vi finne på noe som hun kan lage. Disse havrekulene smaker litt som havrekjeks, men de ikke like tørre. De er morsomme for små hender å lages og tar kort tid.

Du trenger:
3 dl store økologiske havregryn
1 klype bakepulver
1 klype himalayasalt
1 tsk kanel
2 ss smeltet kokosolje eller smør
3 ss sukrin/xylitol/kokosblomstsukker
1 egg
1 neve rosiner
Havrekulene kan gjøres helt sukkerfri ved å bruke sukrin eller xylitol. Ønsker du helt naturlige ingredienser er sikkert kokosblomstsukker helt topp.

Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene i en bolle.
Vask hendene godt, og trill små kuler som du setter enten på bakepapir eller på et brett/form smurt med smør.


Stek i ca 10 min på 180 grader. De skal være litt myke så ta de heller ut for tidlig enn for sent. La de kjøle seg litt ned før du smaker ellers smuldrer de opp.

Oppbevares i papirpose om du klarer å unnlate å spise opp alle med en gang.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen