Disse er sukkerfri og fine som kveldsmat, og i matboksen!
Du trenger:

4 egg
2 dl havregryn
1 dl kokosmel
2 ss hampprotein
1 ss knust linfrø
2 dl mandelfløte (annen type melk/fløte kan sikkert også brukes)

2 ts bakepulver
1 ts vaniljepulver

1,5 dl sukrin
ca 2 ss kokosolje
ca 75 gram smør

Slik gjør du:

Kakk eggene og ha de i kjøkkenmaskinen.
Ha i det tørre, og mandelfløten vekselsvis.
Smelt smøret og kokosoljen sammen.
Ha i sukrinen og bland det i smøret/oljen før dette helles i røren.

Stekes i 180 grader i ca 10-15 minutter.

Jeg hadde lyst på sjokoladekrem og lagde denne “avokadosjokoladekremen” som jeg hadde over kaken.
Muffinsene klarer seg helt fint uten sjokoladekremen altså.
Zelma likte sjokoladekremen godt og fikk slikke bollen:
Zofia likte også havremuffinsene