Halvveis i paleoutfordringen

Sjekk den digge lunsjen min. Eller, egentlig frokost for det var dagens første måltid. Snadder var det! Pulled pork med dampet søtpotet og kokt rødbete til. Masse ghee, kraft og salt over.

pulled pork

Jeg er nå halvveis i paleoutfordringen. Det har gått ganske så fint og jeg har ikke savnet noe spesielt, men jeg har hatt et par sprekker denne gangen. Jeg måtte ty til dadler med nøttesmør to kvelder på rad. Jeg følte meg ikke helt tilfreds etter middagen, hadde spist opp alle resten og hadde behov for noe mer. Det ble til at jeg “snackset” noe man ikke skal gjøre på en utfordring. Meningen er jo å venne av uvaner og ikke minst småspisingen mellom måltidene. Magen blåste seg opp av det så det var min straff og siden har jeg ikke gjort det.

En annen sprekk var sist helg. Jeg tok en bit sjokolade. Blæ, trodde jeg skulle klare å motstå fristelsen men hjernen tok rett og slett overhånd!

Nå er jeg back og track og fortsetter med blikket rett frem!

Hvordan går det med dere andre?

2 Comments

 1. Christin Christin
  January 14, 2015    

  Så kjipt med sånne dumme sprekker :-/ jeg er bare kommet til dag 10, men føler det går veldig bra. Har også hatt en dadelsprekk, men børster det av, og tenker ikke så mye på det 😉 Jeg synes foreløpig det går veldig fint. Dette er min tredje utfordring, og sist brøt jeg , så det kan hende at hjernen min husker det som tungre enn det var, og at jeg slipper litt lett unna sånn sett. Jeg kjenner store endringer i kroppen, men regner med det har med alle “Nei” tingene jeg har spist i jula. Godt å spise ordentlig mat igjen 🙂 Har faktisk ikke noe sug i det heletatt denne gangen, men er veldig flink å passe på å få nok fett. (Også har jeg vært skikkelig forkjøla/influensa, så det kan hende det er dårlig matlyst som egentlig er reddningen?!?)
  Lykke til videre 🙂 Jeg er så glad for at du/dere (på facebookgruppa) drar i gang sånne fellesoppstarter 😉

  • January 15, 2015    

   Ja, litt surt men jeg må heller se frem! Og enig, facebookgruppen er fin å ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.