Sjekk den digge lunsjen min. Eller, egentlig frokost for det var dagens første måltid. Snadder var det! Pulled pork med dampet søtpotet og kokt rødbete til. Masse ghee, kraft og salt over.

pulled pork

Jeg er nå halvveis i paleoutfordringen. Det har gått ganske så fint og jeg har ikke savnet noe spesielt, men jeg har hatt et par sprekker denne gangen. Jeg måtte ty til dadler med nøttesmør to kvelder på rad. Jeg følte meg ikke helt tilfreds etter middagen, hadde spist opp alle resten og hadde behov for noe mer. Det ble til at jeg “snackset” noe man ikke skal gjøre på en utfordring. Meningen er jo å venne av uvaner og ikke minst småspisingen mellom måltidene. Magen blåste seg opp av det så det var min straff og siden har jeg ikke gjort det.

En annen sprekk var sist helg. Jeg tok en bit sjokolade. Blæ, trodde jeg skulle klare å motstå fristelsen men hjernen tok rett og slett overhånd!

Nå er jeg back og track og fortsetter med blikket rett frem!

Hvordan går det med dere andre?