Gruppetimer og lavkarbolunsj

 

I dag hadde vi gruppetime med
Erik Hexeberg.
Han delte ut et par sider med spørsmål om bl. a. blodsukker, insulin og noen regneoppgaver. Først satt vi hver for oss og svarte på spørsmålene, og etterpå gikk vi gjennom alt i plenum.
Det ble en del avsporinger, men det er bare gøy, og Erik er sporty som lar oss lufte våre spørsmål og undringer hvor han besvarer så godt han kan.
Vi var delt i to grupper, og mens vi holdte på med spørsmål, var den andre gruppen på kjøkkenet og lagde deilig mat.
Etter to spennende timer satt vi til bords og ble servert nydelig, lavkarbomat.
Forretten(e) bestod av artisjokk med spekeskinke, tomat med fersk ost fra sau…

Endiver med blåmuggost og valnøtt, og økologiske oliven.

 

Hovedretten var en pasta med baconbiter og pinjekjerner.
De hadde laget pastaen selv! På ordentlig lavkarbovis. Pastaen er laget av egg, philadelphia og fiberhusk. Oppskrift kommer senere.

Desserten var bountysjokolade.
Siri hadde datteren sin til bords da desserten kom frem og hun fikk selvsagt smake. Trenger ikke si at det falt i smak… og smeltet så deilig i hånden til Astrid.


Det er mange timer siden vi spiste og jeg føler meg fortsatt mett.
Det er det som er så fint med lavkarbo. Man går lenge med stabilt blodsukker!
Ny dag i morgen, gleder meg! Det er så moro med kurs!
Nå skal jeg gå en tur til fyret med en venninne.
God tirsdagskveld alle sammen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen