Grønnsaksjuicing

I går var jeg innom markedet og fikk plutselig akutt lyst til å juice noe digg. Så da var det bare å handle med meg frukt og grønt og komme meg raskt hjem. I og med at minsten hadde feber i helgen ville jeg prøve å friste med litt frukt siden hun ikke hadde særlig matlyst. Hun skulle på død og liv ha granateple og papaya, noe jeg heldigvis fant. Så da fikk hun i seg litt mer enn bare vann og det ga litt energi mellom soveøktene. I dag er hun pigg igjen, og skravler som en foss!

Det er ikke så ofte jeg juicer, men når jeg gjør det så går jeg litt over board. Da må jeg kjøre gjennom litt av hvert for å se hvordan resultatet blir. Og her fikk jeg en skikkelig nammisjuice som falt i smak!

juice

Når man inntar frukt kan det være lurt å tilføre en fettkilde da opptaket blir bedre. Jeg tilsetter alltid frø eller nøtter til sist og “spiser” juicen. Hvis ikke, blir jeg raskt mett og oppblåst og føler sult kort tid etter.

En annen juice jeg lagde til frokost i dag tidlig var denne:

grønn juice

Da hadde jeg i:
1 fennikkel
1 cm ingefærrot
½ agurk
Papaya for å søte opp litt (kan sikkert byttes ut med eple)

Ha i chiafrø og hampfrø som du rører inn til slutt.

Noen som juicer jevnlig her?

2 Comments

 1. Natalie Natalie
  March 2, 2015    

  Hei Melissa 🙂 Mener å ha lest et eller annet sted at søtpotet ikke skal spises rå, fordi det forhindrer trypsin å fungere optimalt, vet du noe mer om dette?

  • March 2, 2015    

   Du har helt rett, men jeg mener å ha lest at en liten gjør ingenting. Det er visst noe med opptaket av protein om man inntar søtpotet rå. Om du har noen gode linker del gjerne med meg. Det er første gang jeg har hatt søtpotet i en juice, jeg måtte bare teste!
   Takk som tar det opp, forresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.