Gøy på landet!


I går var vi innover i landet, et sted som heter Villena. To familier, som er pasienter av Aleksander inviterer oss ut her hvert år, og det er alltid like innholdsrikt og fantastisk!
De gror en hel haug av frukt, grønnsaker og urter som vi får plukke med oss og ta med hjem. Men først koser vi oss med slowfood og usprøytet mat. Helt himmelsk!

IMG_4394

Jeg syns det er koselig å ta med jentene ut i åkeren og vise dem forskjellige grønnsaker. Da vi fikk øye på sukkerertene, tok minsten og dro av en med det samme, åpnet den og spiste ertene inni! Naturlig refleks, det liker vi!
Det som vokste mest nå var artisjokk, salat, fiken, sukkererter, løk, epler og flere urter som salvie, peppermynte, oregano osv.

IMG_4396

Som forret, fikk vi nygrillede scampi som alle stod og pillet selv rundt grillen.
Litt snacks som alltid på bordet før en paella ble servert. Den hadde stått lenge og kokt, og var full av smak og møre grønnsaker fra hagen. Og lokal kylling.

IMG_4397

Etter maten ble det lek og moro, og mannen måtte til pers og justere oss alle. Ingen søndagsmiddag uten en kiropraktorjustering etterpå!

IMG_4398

En fantastisk dag med vannvittig mye kos. Det første jentene mine sa da vi satte oss i bilen mange timer senere var “Når skal vi tilbake? Her var det gøy!”
…så da håper jeg at vi ikke venter for lenge til neste gang.


Aleksander syns det var så festlig at nabojordet var fullt av hvete, og da kunne jeg ikke dy meg:

IMG_9722

Ikke noe hemmelighet at jeg ikke liker hvete overhodet!

2 Comments

  1. May 27, 2013    

    Ååå det så jo bare helt fantastisk ut! 🙂

    • May 28, 2013    

      Ja, litt himmel på jord liksom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.