Gojisyltetøy

Dette syltetøyet er lavkarbo, kjempegodt og ikke minst supersunt!

gojisyltetøy

Bløtlegg 1/2 kopp med gojibær i friskt, kaldt vann i noen minutter til de blir bløte.

legg goji i vann

Hell av vannet og bland de med ca 1 kopp bringebær. Jeg pleier å bruke frosne bringebær som jeg har latt stå litt ute så de har rukket å tine litt.

bringebær

hvordan lage syltetøy

Bruk en stavmikser og blend til det blir en fin og smooth konsistens.
Tilsett søtning etter behov, jeg pleier å bruke rå yaconsirup, men bruk gjerne stevia for å få det sukkerfritt.
Du kan også tilsette et par dråper ferskpresset sitron og evt 1/2 teskje fiberhusk for å tykne det hele.
Dette syltetøyet er perfekt på vafler, pannekaker eller oppå sjokolademousse. Eller på gode oster.

vafler på lavkarbovis

5 Comments

  1. June 14, 2012    

    MM!! Jeg lager av og til goji- og bringebær syktetøy/gele! Gjør som deg, men putter oppi litt chiafrø! eldig godt!

  2. June 14, 2012    

    Ja, det er godt å lage chiapudding av/med det også!

  3. June 14, 2012    

    Oj, det var lurt. Er blitt lei av smaken av kun goji, så det var lurt å blande de med bringebær å lage sylte. Det skal prøves 🙂

  4. June 14, 2012    

    Enig, jeg syns dessuten det blir friskt og godt om man har noen dråper ferskpresset sitron i!

  5. CAMILLA CAMILLA
    June 15, 2012    

    DETTE LIKTE JEG! SKAL APSOLUTT LAGE SYLTETØY AV GOJI! BARE SYND DET ER SÅ DYRT I NORGE!

No Pings Yet

  1. Hva kan jeg sende med i matboksen? | Melissa Spania on January 29, 2015 at 21:25

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen