Dette syltetøyet er lavkarbo, kjempegodt og ikke minst supersunt!
Bløtlegg 1/2 kopp med gojibær i friskt, kaldt vann i noen minutter til de blir bløte.
Hell av vannet og bland de med ca 1 kopp bringebær. Jeg pleier å bruke frosne bringebær som jeg har latt stå litt ute så de har rukket å tine litt.
Bruk en stavmikser og blend til det blir en fin og smooth konsistens.
Tilsett søtning etter behov, jeg pleier å bruke rå yaconsirup, men bruk gjerne stevia for å få det sukkerfritt.
Du kan også tilsette et par dråper ferskpresset sitron og evt 1/2 teskje fiberhusk for å tykne det hele.
Dette syltetøyet er perfekt på vafler, pannekaker eller oppå sjokolademousse. Eller på gode oster.
MM!! Jeg lager av og til goji- og bringebær syktetøy/gele! Gjør som deg, men putter oppi litt chiafrø! eldig godt!
Ja, det er godt å lage chiapudding av/med det også!
Oj, det var lurt. Er blitt lei av smaken av kun goji, så det var lurt å blande de med bringebær å lage sylte. Det skal prøves 🙂
Enig, jeg syns dessuten det blir friskt og godt om man har noen dråper ferskpresset sitron i!
DETTE LIKTE JEG! SKAL APSOLUTT LAGE SYLTETØY AV GOJI! BARE SYND DET ER SÅ DYRT I NORGE!
[…] gojibær og evt hampfrø – Pannekaker, Vafler eller lapper. Smør gjerne godt med smør og hjemmelaget syltetøy, ost&skinke, hjemmelaget nugatti, sjokoladepålegg mellom to stykker og skjær i små biter […]