Goji i spinaten

Vi hadde en kokk på Hexebergkurset som stod for maten.
Da jeg skulle være med å kokkelere det siste festmåltidet vårt var kokken ydmyk og lot seg prøve på noen av mine supermatingredienser. Jeg gir meg nemlig ikke så lett altså. Om jeg får sjansen prøver jeg å snike inn litt supermat der jeg kan!
Planen var å ha rosiner i spinaten. Men hallo, ROSINER? Det er jo høykarbo, selv om det bare er noen få!
Så jeg fant frem en pakke gojibær, la de i litt vann og lot alle på kurset får smake disse fantastiske bærene. For når man blander de med litt vann så kommer sødmen litt ekstra frem. Joda, kokken likte smaken og det var helt greit å ha de i salaten!
Resultatet var nydelig:
Spinat med pinjekjerner og gojibær.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.