Godt nytt år

Kjære lesere!

Så har vi bikket over til et nytt år og jeg ser frem mot nye utfordringer. Jeg håper dette året vil by på masse gøy!
Om litt skal jeg finne veien til sengen min selv, men først skal mannen og jeg skrive mål for 2014. Dette er noe vi alltid har gjort og blitt en fin start på et nytt år.
Dagen i dag har vært lat og fin. Jeg har lest ferdig boken min som jeg begynte på bare for et par dager siden, jeg har truffet en god venninne og hennes familie, vi har spist deilig lunsj, drukket vin i solen, jeg har sovet siesta og tatt meg en joggetur. Skikkelig feriekos. Og kvelden i kveld ble feiret med familien til mannen her på Gran Canaria. Tipp topp tommel opp!

godtnyttår

Tusen takk for at dere er med meg i bloggverden. Jeg har truffet mange av dere i året som har vært, og det har vært utrolig koselig. Vit at jeg setter pris på deres fine ord. Det er morsomt å blogge når jeg får høre i ettertid at jeg er med på å inspirere og ikke minst hjelpe mange å finne riktig vei. Det er derfor jeg blogger. Sharing is caring, sant?

Vi skrives mer! Og husk det er lov å komme med ønsker. Det er dere jeg skriver for.
Stor klem fra meg!

11 Comments

 1. birgit birgit
  January 1, 2014    

  Godt nyttår, Melissa! Jeg synes alltid det er litt godt å gå inn i et nytt år. Nye muligheter, ny start. For min del blir det å ta tak i sukkeret, ikke bare det som finnes i sjokolade og kaker, men alt det skjulte. Sukker har alltid vært min store last. Mannen min rister bare på hode av meg, for jeg kan sitte i sofaen med en haug med helsebøker, samtidig som jeg tygger på verdens største sjokoladeplate :-p. Men i år tenkte jeg å gi meg selv 4 uker uten sukker, føles ikke så “skremmende” ut da, samtidig som jeg håper den værste trangen er over. JEG ER KLAR! Og så skal jeg fortsette å lese bloggen din, utrolig inspirerende :-)))

  • January 2, 2014    

   Ja, huff. Sukkertrollet er kjapp med å ta over selvkontrollen noen ganger! Jeg tør ikke smake på en melkesjokolade fra Freia, for jeg vet at om jeg bare tar den ene biten så er det gjort, hehe.
   Supert at du følger med! Og godt nytt år til deg!
   Klem!

 2. January 1, 2014    

  Godt nytt år og takk for det gamle! Gleder meg til enda mer bra Melissapåfyll, inspirasjon og sprell fra din side i 2014!
  Bloggeklem fra meg

  • January 2, 2014    

   Enig, jeg liker bloggen din mer og mer Ane! Finner masse inspo inne hos deg. Klem tilbake!

 3. January 2, 2014    

  Godt nytt år! Håper vi får til et bloggtreff snart 🙂

  • January 2, 2014    

   Ja, det må vi få til i år altså!

 4. January 2, 2014    

  Godt nytt år 🙂

 5. January 2, 2014    

  Godt nytt aar! Og takk for det gamle! Glad jeg oppdaget bloggen din, koselig og positiv lesning 🙂

 6. Elisabet Elisabet
  January 4, 2014    

  Godt nytt år til deg og dine, Melissa! Ser ut som du har en flott ferie! 🙂 Tror vi var på samme sted på GC forresten, bare at vi var uka før! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen