Godiskuler for store og små

godiskuler

Minsten hos meg elsker å hjelpe til på kjøkkenet, og når hun spør pent om vi kan lage sånne små kuler vi kan trille og lage selv, da er det bare å finne frem stæsjet!

Vi tok litt på gefülen, men sånn ca hadde vi oppi:
5 store medjooldadler
2 store ss råkakao
1 klype himalayasalt
2 ss kvernede mandler
2 ss flytende kokosolje

Kvern alt sammen og smak på deigen. Er den slik du ønsker er det bare å trille kuler. Rull i revet kokos, kakaopulver eller nibs for eksempel.

Sett på et brett og sett i fryseren til de har stivnet. Eller spis med en gang om du vil!

godtekuler

4 Comments

 1. May 26, 2015    

  Godterikuler er heldig, vi har laget mange varianter av det 😀

 2. Gunhild Gunhild
  May 27, 2015    

  Heisann!! Takk for fantastisk blogg og masse inspirasjon! Du er topp 3 av helsefolk som jeg stoler på og blir skikkelig inspirert av! 🙂 Så derfor håper jeg du har noen minutter til rådighet, til meg som er gravid i uke 19 og lurer på hva du tenker om dette produktet?? 🙂

  http://m.iherb.com/Amazing-Grass-Green-Super-Food-All-Natural-Drink-Powder-17-oz-480-g/11089

  Jeg har brukt greens i lav/moderat dose i flere år, og fram til graviditeten (variert litt mellom pulver og kapsler). Fremdeles skeptisk til spirulina og chlorella i graviditeten, men tar 500 mg chlorella og amla-C med spirulina i nesten hver dag. I tillegg har jeg i andre trimester tatt 1-2 ts av amazibg grass noen ganger i uka, men vil prøve hver dag nå som kvalmen har gitt seg! Jeg begynte med denne etter jul. Har du noen innspill!? Mange delte meninger, og jeg vil at mini i magen så ha det trygt, godt og sunt 🙂

  Hilsen Gunhild Mortensen

  • May 27, 2015    

   Hei Gunhild!

   Så koselig å høre at du blir inspirert!
   Og veldig stas med bebiss i maven!

   Jeg kan ikke uttale meg mer enn hva jeg selv gjorde da jeg gikk gravid. Jeg var vant med å ta greens o.l. før jeg ble gravid så jeg fortsatte som før. Kroppen hadde ikke så lyst på så mye greens faktisk så jeg fulgte egentlig bare instinktene og lystene mine. Om jeg fikk lyst på hvetegress i smoothien/juicen min så hadde jeg i det. Enkelt og greit.
   Under ammeperioden hendte det jeg hadde i spirulina og chlorella, men jeg mener å huske at jeg avventet i noen uker etter fødsel. Jeg hadde mere lyst på “mat”.
   Spiste rikelig med eggeplommer, kokosolje, supper, grønnsaker, avokado o.l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.