Glutenfri rundstykker

rundstykker

Ingenting slår feriefølelsen. Å slippe å se på klokken for det er deilig å bare være.
Kaffen nytes og avisen leses. Og rundstykker bakes!

En venninne av meg tipset meg om Cornells Alternativ, et ferdigprodukt uten hverken gluten, sukker eller noe kunstig tilsetning. Dette er et veldig godt alternativt for de som har matintoleranser og allergier, men kan også nytes av de som “tåler alt”. Jeg har laget disse noen ganger allerede og blitt mer glad i de for hver gang de er blitt bakt. Smaken er litt annerledes enn vanlig bakevarer, og dette er fordi det er brukt kornsorter som quinoamel/flak, amaranthmel, hirseflak, risflak, seasamfrø, gresskarkjerner og solsikkefrø. I tillegg er de økologiske.

glutenfritt

Det er veldig enkelt å lage de.
Bland melblandingen med vann, litt havsalt og olje. Jeg har brukt kokosolje. La den stå og svelle litt og deretter form rundstykker og stek i ovnen i ca 45 min.
Nytes med deilig, ekte smør og favorittpålegget!

cornells

1 Comment

  1. July 7, 2014    

    Så bra , det må testes ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen