Sjekk lunsjen min tidligere i dag. Skikkelig nammis!
Kjøttsausen la jeg oppi avokadoen, og den inneholder hjemmelaget kjøttkraft, avokado og tomater er herrrrrlige og økologiske.
Osten på toppen er upasterisert cheddar som jeg nylig fant i ostedisken. Det er ikke ofte jeg finner upasteriserte produkter her i Spania, så det er litt stas.
Ellers har jeg en venninne i området mitt for tiden som har med seg en gruppe fra Norge på treningsleir, så jeg har virkelig fått kjørt meg i dag. Kjempemorsomt! Her er fra stranden tidligere i kveld.
Noen flere bootcamptilhengere her inne eller?
Det så godt ut 🙂
Åh dette så skikkelig godt ut! Fikk så lyst på avokado nå jeg, men mine må modne i vindueskarmen litt til 🙂
Ja, ingenting er så surt som når man åpner en avokado som virker moden men er hard inni! 🙁
Det var lurt og ser utrolig godt ut!
Vi er heldige, vi.
Hei Melissa kjekt å følge siden din! Håper du og dine har det bra i Spania, her i Norge går livet sin vante gang og om ca 6 uker føder jeg…blir kjekt å få det overstått nå 🙂 Foreldrene mine skal en tur nedover til uka og jeg tenkte å be dem om å lagre med seg ost til meg. Hvor fikk du kjøpt den upast. cheddaren?
Oi! Snart bebiss! Så herlig. Lykke til med innspurten, premien er jo fantastisk. Husk å puste med åpen munn og slapp kjeve og håndflatene oppe, hehe. Det hjalp meg under begge mine fødsler! Gleder meg til å se bebissen og høre hvordan det har gått! Er vel litt vemodig at det er siste barn også?
Cheddaren fant jeg på Mendoza. De må lese bakpå pakken. Mange av ostene har “leche pasterizada” på seg men en og annen har bare “leche” og da er den upasterisert!
GOD klem sendes din vei!
mwah!
melissa
Jeg elsker bootcamptrening! Og se på herrrrrrlige solmodne tomaten. Sukk – om vi bare kunne hatt mer av dem her i nord. Ha en fin torsdag 🙂
Skal jeg ta med når jeg kommer til Norge neste uke eller??? Fikk jo en hel kasse i dag med økotomater rett fra hagen, plukket i dag tidlig!