Fylte avokado


Sjekk lunsjen min tidligere i dag. Skikkelig nammis!

fylte avokado

Kjøttsausen la jeg oppi avokadoen, og den inneholder hjemmelaget kjøttkraft, avokado og tomater er herrrrrlige og økologiske.
Osten på toppen er upasterisert cheddar som jeg nylig fant i ostedisken. Det er ikke ofte jeg finner upasteriserte produkter her i Spania, så det er litt stas.

fylte avokado

Ellers har jeg en venninne i området mitt for tiden som har med seg en gruppe fra Norge på treningsleir, så jeg har virkelig fått kjørt meg i dag. Kjempemorsomt! Her er fra stranden tidligere i kveld.

kreativ trening

Noen flere bootcamptilhengere her inne eller?

9 Comments

  1. October 14, 2013    

    Det så godt ut 🙂

  2. October 14, 2013    

    Åh dette så skikkelig godt ut! Fikk så lyst på avokado nå jeg, men mine må modne i vindueskarmen litt til 🙂

    • October 14, 2013    

      Ja, ingenting er så surt som når man åpner en avokado som virker moden men er hard inni! 🙁

  3. Ann Ann
    October 14, 2013    

    Det var lurt og ser utrolig godt ut!

  4. Aleksander Aleksander
    October 14, 2013    

    Vi er heldige, vi.

  5. Trude Trude
    October 17, 2013    

    Hei Melissa kjekt å følge siden din! Håper du og dine har det bra i Spania, her i Norge går livet sin vante gang og om ca 6 uker føder jeg…blir kjekt å få det overstått nå 🙂 Foreldrene mine skal en tur nedover til uka og jeg tenkte å be dem om å lagre med seg ost til meg. Hvor fikk du kjøpt den upast. cheddaren?

    • October 17, 2013    

      Oi! Snart bebiss! Så herlig. Lykke til med innspurten, premien er jo fantastisk. Husk å puste med åpen munn og slapp kjeve og håndflatene oppe, hehe. Det hjalp meg under begge mine fødsler! Gleder meg til å se bebissen og høre hvordan det har gått! Er vel litt vemodig at det er siste barn også?

      Cheddaren fant jeg på Mendoza. De må lese bakpå pakken. Mange av ostene har “leche pasterizada” på seg men en og annen har bare “leche” og da er den upasterisert!

      GOD klem sendes din vei!

      mwah!
      melissa

  6. October 17, 2013    

    Jeg elsker bootcamptrening! Og se på herrrrrrlige solmodne tomaten. Sukk – om vi bare kunne hatt mer av dem her i nord. Ha en fin torsdag 🙂

    • October 17, 2013    

      Skal jeg ta med når jeg kommer til Norge neste uke eller??? Fikk jo en hel kasse i dag med økotomater rett fra hagen, plukket i dag tidlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen