Jeg har vært oppe i takt med solen, og fikk se den lyse opp før jeg rakk å møte en løpevenninne for en langdistanse. Vi fikk oss en fin 12km før frokost. Formen har tatt seg opp de siste ukene og det er så morsomt å løpe for tiden. Det er en del løp fremover i området jeg bor i, og jeg stiller i de jeg kan. Det er noe med å stille i løp. En slags endorfinrus. Bare løpere vet hva jeg mener, hehe.

Etter uttøying ble frokosten inntatt:

pangfrokost

En mektig, fettrik og riktig frokost for meg! Akkurat slik jeg liker det. Det er viktig å fylle på når man forbrenner så mye. Og i mitt tilfelle er fett mitt brensel. Jeg føler meg ikke tom etter jeg har løpt, men sakte men sikkert kjenner jeg at det er på tide med litt mat og da sørger jeg for et skikkelig måltid.
Dog, jeg klarte ikke å spise alt i dag. Det var kanskje litt drøyt med en hel pakke bacon alene. hehe. Jeg fikk levert nyslaktet kjøtt forrige uke, hvor dyrene har vært ute og beitet, OG de har spist økologisk. Snakk om riktig fór!

Resten av dagen er lagt opp til litt latskap. Jeg skal rydde i klær slik at jeg kan gi vekk det jeg ikke bruker til de som trenger det aller mest. Jeg har fire venninner som jobber frivillig med å samle inn mat, klær og det som trengs til kriserammede barn og mødre. Og det har vært mange fine folk som har støttet opp med både penger og annet. Lik de gjerne på Facebook. Der finner dere litt bilder fra huset og mer av de fine småbarnsmødrene som er så gode og hjelper til.

Håper alle har en god helg. Hører høsten er på vei til Norge nå. Brrr, dere får kle dere godt. Vi har ennå sol og varme heldigvis, jeg føler meg ikke ferdig med sommeren!