Denne er tung og mørk og smakfull. Metter lenge. Deilig til svart kaffe!
Du trenger:
100 g mørk sjokolade (jeg brukte vivani)
50 g økologisk smør
1 ss nøttesmør (jeg brukte paranøttsmør i dag)
3 ss fløte (bruk det du tåler, for eks mandelfløte, havrefløte eller vanlig fløte)
1 ss kokosfett
5 dråper Stevia Toffee
Varm alt opp i vannbad og deretter hell i en form. Jeg brukte en brødform av silikon, det er lettere å vippe ut platen etterpå.
Fyll sjokoladen med favorittsnackset. Jeg har hatt over litt hampfrø for ekstra omega 3.
Vipp ut sjokoladen på en fjøl og skjær i ønsket størrelse.
Jeg anbefaler små terninger.
Denne er mektig altså! Så skjær i små biter og server til sterk kaffe.
Jeg tipper det ville smakt skikkelig godt med hakkede nøtter i, spesielt valnøtter.
Så deilig dette så ut! takk for inspirasjon, skal ha bake/lage mat dag i dag, kanskje jeg må lage litt sjokolade?:)
MM, de så utrolig deilige ut!! Vivani sjokoladene er å gode!! Det fikk jeg lyst på nå 🙂
Ha en god søndag Melissa 🙂
Disse går unna i en fei. Jeg har spist mange allerede! Frokost, lunsj, middag, kvelds, nattmat. You name it 🙂
God søndag til dere!
Åh,disse er snadder!Nærmest lik oppskriften til Cecilie fra fristende lavkarbo,jeg har laget det m peanøttsmør og mandel smør(peanøtten smakte best!) Kjempegode er de,jeg synes de smaker best rett fra frysa jeg da de er faste i konsistensen og iskalde!Og ja,smaker best til sterk kaffi! 😉 Mmmmmm
Yummy. Tror jeg har laget hennes sjokoladeoppskrift en gang selv. HUn har MYE godt i boken sin altså! Fristende bok 😉