Her er frokosten til jentene mine i dag tidlig. I allefall del 1 av frokosten som serveres sånn like før 7 om morgenen. Minstemann roper mat så fort hun har kommet seg på bena.
For å unngå for rask stigning av blodsukkeret, heller jeg over en god del smeltet kokosolje over frukten. Jeg varmer den såvidt til den blir flytende (ca 3 store ss) og heller over, og blander godt. Noen goji og litt kokosflak så holder seg seg en god time eller to før vi spiser mer.
Likte overskriften 😉
Kokosolje gjør alt godt, også er det fint for helsen!
Tenk et liv uten kokosolje!
Heisan
Super blogg du har 😀
Jeg har ikke spist frukt på grunn av blodsukkerstigning og påfølgende ubehagelig fall men jeg fikk det råd av kostholdsekspert Sofie Hexeberg at jeg kunne spise epler og appelsiner sammen med cottage cheese eller etter at jeg hadde spist et egg. At det var proteiner i kombinasjon med frukt som hindret blodsukkerstigning og ikke fett?
Hmm, mulig. Hun er jo lege og har studert dette så hun har sikkert rett. Hun er jo dyktig og sitter inne med mye kunnskap!
Jeg skal høre med henne neste gang jeg ser henne. De holder jo til like ved oss. Driver et mathotell og har kurs her! Veldig gøy!
Hun er superflink og har hjulpet meg kjempemye med kostholdet 🙂 Men jeg elsker kokos så jeg håper du har rett, tror jeg kunne levd på en blanding av frukt og kokos 🙂