Frukt som bader i kokosolje

Her er frokosten til jentene mine i dag tidlig. I allefall del 1 av frokosten som serveres sånn like før 7 om morgenen. Minstemann roper mat så fort hun har kommet seg på bena.
For å unngå for rask stigning av blodsukkeret, heller jeg over en god del smeltet kokosolje over frukten. Jeg varmer den såvidt til den blir flytende (ca 3 store ss) og heller over, og blander godt. Noen goji og litt kokosflak så holder seg seg en god time eller to før vi spiser mer.

5 Comments

  1. May 5, 2012    

    Likte overskriften 😉
    Kokosolje gjør alt godt, også er det fint for helsen!

  2. May 5, 2012    

    Tenk et liv uten kokosolje!

  3. Linda C. Linda C.
    July 15, 2013    

    Heisan
    Super blogg du har 😀
    Jeg har ikke spist frukt på grunn av blodsukkerstigning og påfølgende ubehagelig fall men jeg fikk det råd av kostholdsekspert Sofie Hexeberg at jeg kunne spise epler og appelsiner sammen med cottage cheese eller etter at jeg hadde spist et egg. At det var proteiner i kombinasjon med frukt som hindret blodsukkerstigning og ikke fett?

    • July 15, 2013    

      Hmm, mulig. Hun er jo lege og har studert dette så hun har sikkert rett. Hun er jo dyktig og sitter inne med mye kunnskap!
      Jeg skal høre med henne neste gang jeg ser henne. De holder jo til like ved oss. Driver et mathotell og har kurs her! Veldig gøy!

  4. Linda C. Linda C.
    July 16, 2013    

    Hun er superflink og har hjulpet meg kjempemye med kostholdet 🙂 Men jeg elsker kokos så jeg håper du har rett, tror jeg kunne levd på en blanding av frukt og kokos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen