valentinsdag

Selv om valentinsdagen ikke er noe vi feirer hjemme hos oss, så er det jo koselig at vi har en dag i året hvor mange tenker litt ekstra på romantikken. Uten å gå i fella å bruke en formue på røde roser, kort, diamanter og hva-enn-man-kjøper-fordi-det-er-valentinsdag så kan man jo for eksempel kose seg med en god kopp kaffe med sjokolademousse til?

Jeg reposter oppskriften på denne fantastiske sjokomoussen som er glutenfri, melkefri og sukkerfri!
Du trenger:
4 egg
30 g sukrin pluss
2 store ss kokosolje
4 spiseskjeer espresso
100 g sjokolade, 85% kakao

Slik gjør du:
1. Skill eggene.
2. Skjær sjokoladen i biter, og smelt den sammen med kokosljen på svak varme. Ha i espressoen og la det kjøle seg litt ned.
3. Stivpisk sukrin pluss med eggehvitene i en egen bolle.
4. Bland eggeplommene i sjokoladeblandingen og deretter vend den sammen med eggehvitene. Rør godt men ikke pisk blandingen.
5. Hell i ønskede former og sett i kjøleskapet i minst 2 timer.

Håper dere har det fint der dere er!
GOD HELG!