På mandag dukket denne artikkelen opp på Fitnessbloggen. Utrolig moro at de fremmer paleoutfordringen jeg dro igang i fjor høst.
I utgangspunktet skulle jeg jo bare få med meg noen få kolleger, men interessen spredte seg som ild i tørt gress da jeg postet det på Facebook.
Dette var mitt første ordentlig møte med et rent paleokosthold, så det var kjekt at vi var mange som gikk gjennom det samme på samme tid. Som det står i artikkelen har jeg levd på et høyfettkosthold i over 10 år, men hva som var nytt for meg var å tenke på rene råvarer og spise maten slik den kom. Siden den gang er jeg blitt mer bevisst enn noen gang når det gjelder maten.

melissa

melissa thelwall

nytt kosthold

Klikk dere inn for å lese hele artikkelen og se et skikkelig svett bilde av meg som løper, hehe. Sara fra Paleoliv har også kommentert saken. Hun ser forøvrig rimelig smashing ut til å ha en liten jente på knapt et år.

Hvordan går det med dere som fullførte utfordringen forresten? Hvordan er rutinene, matvanene og tankene rundt et renere kosthold?