Fitnessbloggen skriver om paleoutfordringen!

På mandag dukket denne artikkelen opp på Fitnessbloggen. Utrolig moro at de fremmer paleoutfordringen jeg dro igang i fjor høst.
I utgangspunktet skulle jeg jo bare få med meg noen få kolleger, men interessen spredte seg som ild i tørt gress da jeg postet det på Facebook.
Dette var mitt første ordentlig møte med et rent paleokosthold, så det var kjekt at vi var mange som gikk gjennom det samme på samme tid. Som det står i artikkelen har jeg levd på et høyfettkosthold i over 10 år, men hva som var nytt for meg var å tenke på rene råvarer og spise maten slik den kom. Siden den gang er jeg blitt mer bevisst enn noen gang når det gjelder maten.

melissa

melissa thelwall

nytt kosthold

Klikk dere inn for å lese hele artikkelen og se et skikkelig svett bilde av meg som løper, hehe. Sara fra Paleoliv har også kommentert saken. Hun ser forøvrig rimelig smashing ut til å ha en liten jente på knapt et år.

Hvordan går det med dere som fullførte utfordringen forresten? Hvordan er rutinene, matvanene og tankene rundt et renere kosthold?

6 Comments

 1. April 9, 2014    

  Så herlig 🙂
  Flere trenger et lite push i rumpen til å komme i gang med et bedre kosthold 🙂

 2. April 10, 2014    

  Så kult Melissa. Gratulerer. Du står så på. Jeg er imponert! Jeg har vært borte fra bloggverdenen men kommer sterkere tilbake utover. Du er super.

  • April 10, 2014    

   Det er hektisk med små barn! Blir fint å få deg tilbake igjen 🙂

   Takk forresten!

 3. April 13, 2014    

  Jeg er sikker på at flere har fått vite om paleo takket være deg, det er så bra!

  PS: jeg elsker London, koooos deg!

  • April 13, 2014    

   Takk. Og takket være deg har jeg fattet mer interesse om paleokosthold! Så klem til deg og de andre gode paleofolka i gruppen vår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.