Fiskegrateng

fiskegrateng-

Denne retten er faktisk meget populær hjemme hos oss. Barna spiser som bare det når denne blir satt på bordet. Så da er det om å gjøre å lage den ofte, siden barn liker og ikke liker ting akkurat når det passer dem (i allefall mine).

Jeg fant oppskriften inne på Lavkarboklubben, men har gjort litt endringer, siden det kommer litt an på hva jeg har i kjøleskapet.

Du trenger:
Torskefilet
2 små gulrøtter
2 hvitløksfedd
2 purreløk
1 stor paprika
4 skiver bacon
2 dl fløte (bruk mandelfløte om du har melkeallergi)
2 dl revet ost (bruk hvit geitost om du har melkeallergi)
Salt & Pepper

Slik gjør du:
Stek grønnsakene og oppkuttet bacon i masse smør til de blir møre.
Hell over fløten og rør godt. Salte og pepre etter ønske.
Ha alt over i en form, og legg fiskefiléene over. Sett inn i ovnen i ca 10 minutter på 180 grader.
Ta ut formen og ha over revet ost. Sett tilbake og stek ytterligere 5-10 minutter (alt avhenger av tykkelsen på fisken).

fiskegrateng

Voila, fiskegratengen er ferdig!

Denne er deilig og kremete, og det smaker nesten ikke fisk. Siden det er masse deilig fett, metter denne lenge.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen