Fersk hvetegress

Da jeg var i Amsterdam kom jeg over en juicebar på flyplassen som serverte fersk hvetegress. Perfekt måte å enten starte ferien sin på, eller avslutte. Juicebaren er inne på flyplassen, rett ved sjokoladeserveringen og tulipanene. Da kan du se hvordan hvetegresset blir presset til en intens, grønn, liten shot i en egen hvetegresspresse. Det skal altså en stor bunt hvetegress til for å få et lite glass med denne intense lykkeligheten. Jeg syns denne juiceren er skikkelig kul:

Den heter Lexen Healthy Juicer og er slettes ikke dyr. Ca 29 pund. Jeg har mailet og spurt om shipping til Spania. Så forhåpentligvis kan jeg bestille den uten at det koster en formue å få sendt den til meg. Jeg kjøpte Blendtechen min fra samme sted og det ble ikke så mye husker jeg. Krysser fingrene. Har alltid ønsket meg min egen hvetegresspresse! Da blir det hvetegressfest hos meg!
melissa spania

Vil du lese mer om hvetegress, klikk her: http://www.melissaspania.no/hvetegress-et-naturlig-kosttilskudd/

 

2 Comments

  1. May 7, 2012    

    Jeg har faktisk tatt med meg hvete til spiring hjem fra jobb i dag. Det blir spennende å se om jeg får det til. Dog har jeg ikke juicepresse enda, men har planer om å prøve å tygge dem for å få ut juicen, selv om det blir mye tygging og lite juice av den prossessen.

  2. May 7, 2012    

    Vet du hva? Kiropraktorkollegaen vår sa i dag at han har TO hvetegresspresser hjemme og jeg skal få den ene! Woho! Han er dessuten superkeen på å spire det selv så vi skal sette igang så fort jeg får tak i frø. Woho, dette blir morsomt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.